FIELDCORE SERVICE SOLUTIONS INTERNATIONAL LLC WILMINGTON SUCURSALA BUCURESTI

check_circle Companie verificată

FIELDCORE SERVICE SOLUTIONS INTERNATIONAL LLC WILMINGTON SUCURSALA BUCURESTI

check_circle Companie verificată

Despre

FieldCore, o companie a grupului GE, este o companie nouă, independentă, de service industrial de teren, care  furnizeaza cel mai înalt standard de excelență și capacități de service pentru GE și clienții săi. FieldCore  înglobeaza expertiza în service de teren a personalului de la Granite Services și GE Power Services. Ghidată de valori precum securitatea in munca, calitatea și integritatea, FieldCore este constituită pentru a livra service de inalta calitate pentru clienții de pe piețele producerii de energie, petrol și gaze, centrale nucleare și eoliene. Pentru mai multe informații, consultați www.fieldcore.com

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. BARBU VĂCĂRESCU 301-311, Bucharest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close