FF GROUP ROMANIA

check_circle Companie verificată
19

FF GROUP ROMANIA

check_circle Companie verificată
19

Despre

FF Group Romania este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail. Distribuitor si retailer pentru brandurile Nike, Converse, UGG Australia, Emporio Armani, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall. Retailer pentru branduri internationale de fashion renumite.

Compania FF Group Romania a fost infiintata in anul 1999  si este in acest moment cel mai important retailer national de articole sportive si fashion. Compania detine o retea proprie de magazine Nike precum si magazine multibrand care ofera un portofoliu de marci premium apreciat de catre cei mai exigenti clienti: Collective, Sport Loft si _KIX.

Dezvoltandu-se constant, echipa noastră se află in căutare de profesionişti. Alătură-te nouă şi trimite CV-ul tău, insoţit de o fotografie recenta, catre: 

FF Group Romania, Departamentul Resurse Umane 

Str. Ion Campineanu nr. 2, Sector 1,  Bucureşti 

E-mail: recruitment@ffgroup.ro 

www.ffgroup.ro

Pentru detalii despre politica de confidentialitate a prelucrarii DCP a companiei va rugam sa accesati link-ul umator: http://ffgroup.ro/despre-noi/informare-candidati

 

Joburi

Social

Contact

Str. Ion Campineanu nr. 2, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close