FDC Natura Group

check_circle Companie verificată
9

FDC Natura Group

check_circle Companie verificată
9

Despre

 

Floare de Colț este cel mai mare lanț de magazine naturiste & bio din România cu magazine in mai multe orase din tara, localizate atat în centre comerciale și mall-uri, cat si stradal. Parte din grupul FDC Natura Group din 2016, Floare de Colț se află în continuă expansiune și modernizare, cu scopul de a veni în spijinul clienților dornici să adopte un stil de viață sănătos.

Cu o gamă largă de produse și personal calificat să ofere asistență și consiliere clienților, Floare de Colț își propune să fie prima alegere a clienților în ceea ce privește remediile naturiste, alimentația sănătoasă, dietele speciale, silueta și controlul greutății, îngrijire personală, sport și performanță, calitatea produselor și sortimentația unică și diversificată.

Conceptul nostru de magazin reunește diferite game de produse:

Remedii naturiste și suplimente alimentare
Alimentație sănătoasă
Diete speciale
Sport și performanță
Silueta și controlul greutății
Îngrijire personală
Accesorii și parafarmaceutice

 

Misiunea după care ne ghidăm expasiunea și dinamica din piață:

-să ajutăm la educare și să informăm consumatorii, prin diverse campanii, pliante, gândite împreună cu cei mai importanți colaboratori ai noștri

-să avem un standard peste media magazinelor din acest segment, să recomandăm produse de calitate, oferind clienților consilierea și soluțiile de care au nevoie, cu echipe de consilieri bine pregătiți

-să avem o ofertă completă și adaptată la nevoile și posibilitățile clienților

-să venim întotdeauna în spijinul clienților cu noile trenduri și apariții pe piață.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bucuresti, Sector 1, Str. Polona, nr 68, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close