Fas Park Ms S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

FAS PARK MS este o companie cu experienta care se afla in plina dezvoltare bazandu-ne pe profesionalismul personalului cat si pe o echipa dinamica.

Momentan ne-am specializat pe transportul intern si international de marfa, avand in plan in viitorul apropiat dezvoltarea portofoliului de clienti si colaboratori, cat si dezvoltarea unui department de logistica, avantajandu-ne spatiile si depozitele proprii. Va punem la dispozitie camioane de ultima generatie cu grad redus de poluare, oferind preturi competitive in raport cu o calitate ridicata si servicii bazate pe nevoile fiecarui client.

Angajatii nostri sunt bine pregatiti pentru orice situatie si sunt dornici sa va demonstreze ca alegerea dumneavoastra de a lucra cu noi este cea mai buna.

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.