ETROSE POLAND SP. Z O.O.

check_circle Companie verificată
5

ETROSE POLAND SP. Z O.O.

check_circle Companie verificată
5

Despre

Ca entitate specializată în domeniul Consultanței și Recrutării, ne ocupăm de cele mai dificile provocări cu care se confruntă compania dvs., oferind soluții moderne în domeniul personalului și al consultanței profesionale. În activitățile noastre combinăm afacerea cu noile tehnologii, folosind cunoștințele și experiența dobândite, precum și observând în mod constant tendințele pieței și reacționând la acestea. Oferim servicii de înaltă calitate în domeniul strategiei, consultanței, digitalizării, tehnologiei și operațiunilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

STANISŁAWA PRZYBYSZEWSKIEGO 17/B, Cracovia

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close