Estate Hub

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu o experiență vastă în furnizarea de servicii pentru dezvoltatori imobiliari, echipa Estate Hub realizează planuri de marketing și vânzări, adaptând nevoile clientilor nostri la cerințele pieței. Pentru că lucrăm constant alături de companii locale și internaționale pentru a dezvolta campanii de marketing și PR, inclusiv BTL, ATL și digital, putem garanta elaborarea unor strategii de promovare la costuri optime, cu cea mai bună eficiență de impact. Astfel, acționam pentru dezvoltatori asemenea unui departament intern de Marketing, PR și Vânzări, aducând ca beneficii directe reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Relationand indeaproape cu dezvoltatorii imobiliari locali si avand un portofoliu integrat de oferte imobiliare sau potentiali cumparatori suntem in masura sa oferim si clientilor nostri, persoane fizice, servicii complete de consultanta imobiliara, personalizate si adaptate fiecarui tip de client in parte. 

Consideram ca un parteneriat continuu bazat pe încredere reciproca și profesionalism este in măsura sa asigure succesul in identificarea soluțiilor optime pentru fiecare proiect în parte.  

Cunoașterea in detaliu a specificului clienților noștri este esențiala pentru noi. În acest fel identificam soluții complete, eficiente in interesul particular al fiecăruia proiect. 

Credem in transparenta in procesul decizional al identificării soluției optime pentru fiecare proiect in parte, precum si in estimarea realista asupra costurilor pe care aceasta le implica. Implicarea partenerilor oferă promptitudine decizionala si eficienta in stabilirea si implementarea strategiei. 

Colaborarea îndeaproape presupune informarea si consultarea constanta a clienților noștri cu privire la dorințele si necesitățile acestora precum si cu privire la strategia propusa si rezultatele obținute. 

Calificativele cheie :

Cunoaștere detaliată a sectorului real estate. Membrii echipei noastre au o expunere semnificativă și specializată în sectorul imobiliar. Într-o piață dificilă și în continuă evoluție, avem reputația de a fi oferit sfaturi practice, bazate pe o bună cunoaștere în detaliu a aspectelor legate de identificarea soluțiilor optime de realizare si implementare a strategiei de vânzări.

Comunicarea permanentă, eficientă si directă la nivel de partener. Suntem receptivi, prompți si eficienți in oferirea suportului necesar prin comunicare directă și permanentă cu unul dintre partenerii de proiect al societății noastre care deține experiență solida in domeniu.

Relaționare excelenta cu actorii semnificativi din piață. Prin abordarea cu profesionalism si seriozitate in proiecte anterioare am construit o relație solida cu mulți jucători importanți de pe piață atât investitori cat si contractanți și autorități publice din sectorul imobiliar. 

Stabilirea de strategii personalizate. Echipa noastră identifica si valorifica strategii orientate strict către interesul fiecărui client, astfel încât asistenta acordată va reprezenta o soluție personalizată, bazată pe cele mai bune practici internaționale și locale.

Nu suntem doar o agenție imobiliară. Suntem partenerul clientilor nostri în realizarea obiectivelor imobiliare solicitate, de la stabilirea contextului de piață și targetarea potențialilor clienți sau cumparatori, stabilirea strategiei de promovare și de vânzare/inchiriere și până la semnarea contractelor finale.

Joburi