ESET Romania SRL

check_circle Companie verificată
1

ESET Romania SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

ESET este un pionier în protecția proactivă oferită împotriva amenințărilor cibernetice, tehnologia NOD32 celebrând în 2012 a 25-a aniversare.

În fiecare zi protejam peste 100 de milioane de calculatoare, laptop-uri, smartphone-uri, tablete și servere, indiferent de sistemul de operare.
Solutiile noastre pentru acasă și pentru segmentul de business oferă un nivel continuu și consecvent de protecție împotriva unei game largi de amenințări existente și emergente.

 

ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security și ESET Cyber ​​Security sunt printre cele mai recomandate soluții de securitate din lume.
Motorul unic de scanare care se află la baza tuturor soluțiilor noastre de secuitate a devenit cunoscut pentru capacitățile sale de detecție ridicată și pentru consumul redus de resurse și continuă să primească recunoașterea din partea organizațiilor de testare independente.
ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de premii Virus Bulletin VB100 și nu a ratat niciodată un singur vierme sau un virus din listele "In the Wild" de la începutul derulării acestor teste independente, în 1998.
ESET a fost selectat dret una dintre cele mai inovatoare companii din Europa în cadrul 2011 European Business Awards HSBC și deține numeroase distinctii de la AV-Comparatives, AV-Test și alte organizații independente de testare.

 

"La ESET suntem total dedicați dezvoltării de soluții de securitate de înaltă clasă atât pentru uzul de acasă cât și pentru clienții corporate, dezvoltând permanent tehnicii care țin la distanță toate tipurile de amenințări cunoscute și emergente."

Miroslav Trnka, Co-Founder la ESET

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Palas 7E-7D, United Business Center 3, Corp 2, Et. 2, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close