EOS KSI ROMANIA

check_circle Companie verificată
30

EOS KSI ROMANIA

check_circle Companie verificată
30

Despre

Respectand motto-ul "For a debt-free world" ("Crearea unei lumi fara datorii"), EOS KSI ofera servicii de achizitie de portofolii de creante si colectare creante la nivel national si international, prin intermediul retelei de parteneri din peste 140 de tari, avand un rol important in economie deoarece o gestionare profesionala a creantelor reintroduce lichiditatile in circuitul economic.

EOS KSI Romania a fost fondata in anul 2002 sub denumirea KSI Kasolvenzia Romania si face parte din Grupul EOS, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare personalizate din lume, avand ca activitate principala de business managementul creantelor. In mai putin de 2 ani de la infiintare, compania a devenit liderul pietei locale de colectare a datoriilor, colaborand cu companii internationale si romanesti cunoscute.

EOS KSI are in prezent aproximativ 650 de angajati si este reprezentata la nivel national de 14 birouri regionale si de o retea dedicata de firme de avocatura si executori judecatoresti. EOS KSI este una dintre putinele companii de colectare specializate de pe piata din Romania care poate gestiona volume mari de cazuri intr-un mod eficient si profesional. Pentru a raspunde tuturor cerintelor de pe piata romaneasca, firma este capabila sa isi extinda capacitatile atat din punct de vedere tehnic, cat si financiar, prin servicii B2B si B2C personalizate.

Valorile Grupului EOS sunt inscrise in Codul de Conduita, care functioneaza ca un ghid pentru activitatea zilnica a companiei. Prin acest cod este descris modul in care angajatii EOS lucreaza impreuna si in care isi trateaza clientii, partenerii de afaceri si colaboratorii: cu atentie si intelegere, cu hotarare, incredere, deschidere si flexibilitate.

Obiectivul EOS KSI este de a imbunatati viitorul si de a crea o lume fara datorii. Este permanent in cautarea celor mai talentate persoane pentru a ajuta debitorii sa isi plateasca facturile in mod inteligent, adaptat nevoilor lor.

Alatura-te echipei EOS KSI! Impreuna putem crea o lume fara datorii!

Joburi

Social

Contact

B-dul Dimitrie Pompei nr. 10 A, Cladirea C3, etaj 7, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close