ENTRAD PARTNERS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HoReCa Outlet este una dintre cele mai importante companii din Romania ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje reconditionate pentru industria ospitalitatii.

 

HoReCa Outlet s-a infiintat in 20014 si este o societate ce face parte din grupul Britanic The Keswick Enterprises Group LTD.

 

Pe langa o gama variata de produse, HoReCa Outlet ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.

 

Clientii nostri sunt companii care activeaza in alimentatia publica, de la mici afaceri de familie, la hoteluri. Oferim utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.