ENGIE

check_circle Companie verificată
146

ENGIE

check_circle Companie verificată
146

Despre

ENGIE Romania este parte a grupului mondial ENGIE si reprezinta unul dintre cei mai importanti actori energetici din Romania, activand in domeniul gazelor naturale si al electricitatii. La nivel global, Grupul ENGIE este unul dintre liderii mondiali din domeniul energetic, avand activitati in peste 70 de tari si aproximativ 153.000 angajati, iar la nivel national ENGIE Romania se mandreste cu un portofoliu de 1,9 milioane de clienti, gestioneaza o retea de distributie de circa 19.100 km, in 19 judete din sudul Romaniei si Bucuresti si are peste 3.800 de angajati.

 

Grupul de companii ENGIE Romania este format din:

ENGIE Romania SA - furnizor de gaze naturale, electricitate si servicii si producator de electricitate; Distrigaz Sud Retele SRL - operator de distributie a gazelor naturale in sud-estul tarii; societate infiintata in martie 2008 ca urmare a separarii activitatii de comercializare de cea de distributie; ENGIE Servicii SRL - prestator de servicii pentru utilizarea in siguranta a instalatiei de gaze naturale (revizii, verificari, lucrari de intretinere) creata in octombrie 2009
ENGIE Building Solutions - servicii de inspectii, intretinere si reparatii pentru cladiri si spatii industriale; Braila Winds SA - producator de energie eoliana; Alizeu Eolian SRL - producator de energie eoliana; Depomures - primul operator privat al pietei de inmagazinare din Romania.

 

Misiunea ENGIE este de a inspira oamenii pentru a face pasul catre solutiile de maine. Pe langa gaze naturale si energie electrica, oferim clientilor servicii integrate, personalizate și cofinantate, pentru ca oamenii reprezinta principala sursa de energie ENGIE. Ne ghidam pe ambitia de a fi lider al tranzitiei energetice, o tendinta globala caracterizata prin dezvoltarea energiilor nepoluante, reducerea consumului energetic ca urmare a implementarii unor masuri de eficienta energetica si digitalizarea informatiei.

 

Succesul ENGIE se datoreaza echipei noastre de profesionisti ce se ghideaza dupa aceleasi valori: curaj, deschidere, exigenta si responsabilitate. Pentru asta, ne preocupam permanent ca acestia sa aiba parte de tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta si le asiguram un mediu de lucru bazat pe siguranta, confort, grija si inovatie.

Joburi

Social

Contact

Bd. Marasesti, Nr. 4-6, Sector 4, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close