Electromontaj S.A. Bucuresti

check_circle Companie verificată
18

Electromontaj S.A. Bucuresti

check_circle Companie verificată
18

Despre

Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 1 500 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.

Ce facem:

 

Grupul EM include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice.
Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate.
De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc.
Deţinem o staţie de testare stâlpi – una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.

 

Te aștepăm alături de noi dacă:

 

Vrei să ai impact;
Îți place să contribui;
Crezi în puterea echipei și a țelului comun;
Ești o persoană responsabilă, iar siguranța ta și a celor de jur este o prioritate pentru tine.

 

Locații Electromontaj în România:

 

Sediul Central;
Sucursala București;
Sucursala Bacău;
Sucursala Craiova;
Sucursala Pitești;
Stația de Încercări Stâlpi;
Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați;
Fabrica de Cleme și Armături.

 

Locații Electromontaj externe:

 

Sucursala Bulgaria;
Sucursala Cipru;
Sucursala Emiratele Arabe Unite;
Sucursala Iordania.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. CANDIANO POPESCU 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close