Editura C.H. Beck

check_circle Companie verificată
2

Editura C.H. Beck

check_circle Companie verificată
2

Despre

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. In ultimii ani, editura C.H. Beck are o cifră de afaceri care o poziţionează in primele 10 edituri din Romania, publicand peste 1200 de titluri cu tematică juridică şi economică, intr-un tiraj total ce depăşeşte 2.500.000 de exemplare. Produsele noastre - cărţi, reviste şi publicaţii electronice sunt distribuite in peste 200 de librării şi puncte de vanzare din intreaga ţară. Obiectivul cu care am plecat la drum este acela de a construi in Romania o companie puternică, in măsură să ofere cititorilor săi o gamă completă de produse editoriale, la cele mai noi standarde europene.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Sergent Nutu Ion, nr. 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close