Dunlop Mills Srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Companie de contabilitate, audit si consultanta

Dunlop Mills SRL este o companie romano - britanica infiintata in Romania in anul 1999, dezvoltandu-si astfel serviciile de contabilitate, consultanta si audit financiar si pentru piata romaneasca.

 

Societatea noastra are un portofoliu variat de clienti, insumand un numar de aproximatix 300 de clienti, din care 30 alte nationalitati.

 

Dunlop Mills este reglementată de către Corpul Expertilor Contabili si Autorizati din Romania, membra a Camerei Auditorilor si a Corpului Expertilor din Romania, este trainer aprobat de Institutul Contabililor Autorizați din Anglia si Tara Galilor (ICAEW).

 

 

Consultantii nostri detin calificarea necesara recunoscuta atat pe plan local cat si international, fiind membri ai Corpului Expertilor Contabili din Romania, Camera Auditorilor din Romania, Asociatiei Internationale a Contabililor Autorizati. In acelasi timp, cunostintele lor teoretice sunt sustinute si de experienta practica acumulata in companii multinationale.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.