Druga Services S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.C. Druga Services S.R.L. este o companie cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2011.

Obiectul de activitate al firmei este proiectare şi execuţie a instalatiilor folosind pompe de caldura, reţele termice, reţele de climatizare, instalaţii sanitare, canalizare, montajul echipamentelor şi instalaţiilor termomecanice în centrale termice . Orientarea spre segmentele actuale de piaţă este motivată de dorinţa de a oferi clienţilor din România soluţii tehnice de înalta performanţă şi la preţuri accesibile.

Începând cu anul 2020 firma a realizat un salt calitativ în întreaga sa activitate, ce are ca rezultat creşterea numărului clienţilor şi partenerilor de afaceri, dar şi diversificarea ofertei cu noi servicii precum livrarea de echipamente termice , lucrări de instalaţii şi montaj pentru instalatii termice , ventilatie si climatizare .

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,viitori colegi, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu cu echipa tanara in formare. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare. 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.