DREAM VET SRL

check_circle Companie verificată
2

DREAM VET SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

SC Dream VET înfiinţată în anul 2008, având Punctul de lucru 1 în Bd. Ghencea nr.24 oferă servicii veterinare complete: cabinet veterinar, farmacie veterinară, cosmetică pentru animale, hrană şi accesorii.

Cabinetul veterinar amenajat într-un cadru de lucru plăcut şi cochet, este dotat cu aparatură performantă, de ultimă oră, necesară pentru stabilirea diagnosticului şi aplicarea tratamentului corespunzător. În cabinetul nostru vă oferim o gamă largă de examene paraclinice, ecografie veterinară, examene de laborator, vaccinare, deparazitare, intervenţii chirurgicale de la cele mai simple până la cele mai complicate, toate cererile fiind soluţionate la faţa locului de către doctorii noştri.

La noi în farmacie, puteţi găsi o gamă largă de medicamente veterinare, produse antiparazitare interne şi externe, suplimente, vitamine şi minerale, hrană şi accesorii pentru câini, pisici şi alte animale de companie, şi nu în ultimul rând, pentru animalele de fermă.

Salonul de cosmetică este nou, dotat cu echipamente performante, unde animalul dumneavoastră va beneficia de tuns, spălat, trimat, periat, tăiat unghii şi toaletat urechi, de către personal calificat şi în cele mai bune condiţii.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Bd Ghencea nr 24, bl C88, parter, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close