de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

DOLPHIN COMPUTERS

DOLPHIN COMPUTERS

Despre

Infiintata in anul 2006, compania DOLPHIN COMPUTERS si-a propus sa ofere servicii IT la cele mai inalte standarde de calitate. Pe o piata in continua dezvoltare si evolutie, dorim ca activitatea noastra sa constituie un suport real al activitatii clientilor nostri. Dorim ca serviciile noastre sa imbunatateasca vizibil performantele clientilor nostri.De aceea, ne evaluam in permanenta activitatea si rezultatele, luam masuri pentru imbunatatirea acestora, folosim feedback-ul clientilor nostri pentru a le intelege necesitatile mai bine si pentru a le oferi servicii din ce in ce mai bune.

Echipa de profesionisti este cel mai important activ al firmei noastre. Specialistii din echipa tehnica a DOLPHIN COMPUTERS isi imbunatatesc in permanenta cunostintele: se documenteaza, participa la seminarii si conferinte, obtin certificari. Activitatea lor este sustinuta constant de ceilalti membri al echipei: vanzari, marketing etc.

Atat pentru departamentul tehnic cat si pentru celelalte departamente, am cautat si cautam in permanenta oameni orientati spre solutionarea problemelor, atenti cu clientii, activi si dornici de perfectionare. Pentru ca oferim in primul rand servicii, ne ghidam dupa principiul "oamenii fac diferenta". La noi nu exista mentalitatea "merge si asa" si nu facem lucruri facute doar de dragul de a fi facute.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Unirii, nr.1, bl.1, sc.1, et.5, ap. 13, sector 2, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close