Doka Romania Tehnica Cofrajelor S.R.L.

check_circle Companie verificată

Doka Romania Tehnica Cofrajelor S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Doka este unul din liderii mondiali în domeniul dezvoltării, producţiei şi distribuţiei de echipamente de cofrare pentru toate sectoarele din industria construcţiilor.

Sunt puţini cei care asociază marca Doka unei istorii de familie care a împlinit 150 de ani. Însă clienţii noştri din întreaga lume profită de valorile care au luat naştere de aici și din pasiune pentru soluții: încredere, experienţă şi respectarea angajamentelor. Tocmai în mediul concurenţial global, acestea formează o fundaţie care reprezintă baza pentru dezvoltarea şi distribuirea unor soluţii de cofrare de calitate superioară. Ne ajutăm clienţii să construiască mai eficient, mai bine şi mai sigur.

Pentru a menține acest standard, investim în formarea continuă și creativitatea angajaților, apreciem experiența, seriozitatea și inovația și oferim mereu noi perspective și siguranță într-o companie activă la nivel internațional.

Prezentă în peste 70 de țări, în România Doka este prezentă din 1998, unde a contribuit la succesul a nenumărate proiecte de dezvoltare imobiliară, de infrastructură, construcţii industriale etc., fiind reprezentată în Bucureşti (Tunari, jud. Ilfov), Constanţa, Braşov , Timişoara, Cluj, Iaşi şi Craiova.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Şoseaua de Centură 34, Tunari, Judetul Ilfov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close