DOINGBUSINESS.RO srl

check_circle Companie verificată
3

DOINGBUSINESS.RO srl

check_circle Companie verificată
3

Despre

DOINGBUSINESS.RO este una din principalele companii locale specializate in sisteme de comunicare multimedia business-to-business (portaluri de afaceri, publicatii, evenimente, servicii marketing direct etc).

Iti oferim posibilitatea de a lucra in cadrul unei echipe de profesionisti cu proiecte interesante in domeniul comunicarii B2B. Cu o experienta de peste 15 ani de activitate pe piata de comunicare, DOINGBUSINESS.RO si-a creat reputatia unei companii serioase, care pune accent pe calitatea si profesionalismul serviciilor oferite clientilor si partenerilor sai, care formeaza si stimuleaza angajatii sa se dezvolte pe plan profesional.

Pentru mai multe detalii, viziteaza portalurile noastre www.doingbusiness.ro, www.kompass.com si www.kompass.ro.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Ion Bogdan, 4-6, etaj 4, sector 1, cod postal 010539, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close