D.M.G. PARCEL SRL-D

check_circle Companie verificată
4

D.M.G. PARCEL SRL-D

check_circle Companie verificată
4

Despre

GLS România este o reprezentantă a General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam). GLS oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru 240,000 clienţi, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres.
“Lider european în privința calității” este principiul de bază al companiei GLS, sustenabilitatea fiind primordială. Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene și șapte state din SUA, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de 62 HUB-uri internaționale și peste 1,000 depozite. Prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. Aproximativ 17,000 angajaţi gestionează 508 milioane de colete pe an. În fiecare zi, aproximativ 26,000 vehicule livrează pentru GLS.
● Muncă de echipă într-un mediu de succes ● Oportunităţi de dezvoltare ● Proiecte internaţionale ● Perspective atractive ● Oportunităţi interne de instruire.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Nr.88, Basarabi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close