DISTRICT SUD SRL

DISTRICT SUD SRL

Despre

Companie specializata in comercializarea produselor pentru amenajari interioare si a materialelor de constructii. 

Firma detine deja o cota importanta de piata in zona de sud a tarii, in importul si distributia placilor ceramice. Oferim o gama larga de servicii, de la consultanta si proiectare pana la finantare, un aspect important pentru finalizarea proiectului dorit.

Pe langa livrarea prompta a materialelor din depozitul nostru, in cadrul showroom-urile noastre, oferim suport tehnic specializat. Acesta consta in plus, si in deplasarea echipei noastre acasa la dumneavoastra pentru consiliere si gasirea celor mai optime solutii.

District Sud srl colaboreaza cu producatori din Spania, Germania, Italia si Cehia, firme cu renume si traditie in producerea materialelor de constructii si amenajari interioare. Produsele importate sunt de calitate superioara, modelele sunt variate, pentru a avea o gama cat mai larga pentru clientii nostri.

Incepand cu anul 2012, am adaugat noi categorii de produse tehnice, pentru interioare, sisteme de gips carton, izolatii cu vata minerala, bariere de vapori, iar pentru exterior sistemele de termoizolatie inovatoare venind cu formula Open Reflect si vata bazaltica.

Joburi

Social

Contact

STR. IMPARATUL TRAIAN, NR. 93, CRAIOVA