UNICEF Romania

check_circle Companie verificată
14

UNICEF Romania

check_circle Companie verificată
14

Despre

UNICEF ( Fondul Natiunilor Unite pentru Copii ), reprezinta cea mai mare organizatie pentru ajutorarea copiilor, ce functioneaza in 190 de tari si teritorii. Recunoscuta si respectata la nivel mondial pentru experienta sa in domeniul drepturilor copiilor, si finantata exclusiv din contributii voluntare, UNICEF face tot ceea ce este necesar pentru a ajuta fiecare copil sa supravietuiasca, sa prospere si sa isi implineasca potentialul.

UNICEF a fost infiintata in urma celui de al doilea razboi mondial, in anul 1946, cu scopul de a ajuta copiii si tinerii ale caror vieti si viitor erau expuse riscului, indiferent de rolul pe care l-a jucat tara lor in razboi. De atunci si pana in prezent, UNICEF a implementat permanent cele mai bune practici globale in vederea consolidarii sistemelor si serviciilor de sanatate, educatie si protectie a copilului si a inzestrarii familiilor cu cunostintele necesare pentru a avea grija de copiii lor.

Cu conflicte si crize care ameninta milioane de copii si tineri si mai lipsiti de oportunitatile de care au nevoie pentru a deveni adulti sanatosi si productivi, munca UNICEF conteaza astazi mai mult ca niciodata, ramanand impartiali si non-politici, dar niciodata neutri atunci cand vine vorba de protejarea drepturilor copiilor si protejarea vietii si a viitorului acestora. UNICEF mobilizeaza resurse pentru realizarea de parteneriate cu sectorul privat, mass-media si persoane fizice pentru a imbunatatii viata copiilor din Romania si din intreaga lume.

Din anul 1991, UNICEF lucreaza alaturi de Guvern, societatea civila, mass-media, sectorul privat si alti parteneri nationali si intrenationali pentru a se asigura ca toti copiii merg la scoala, au acces la servicii de sanatate si sunt protejati impotriva violentei, abuzului, exploatarii si HIV/SIDA.

In Romania, UNICEF face analize periodice ale situatiei, analizand modul in care acesta impreuna cu partenerii sai, ONG-urile si alti experti pot interveni si lucra cu autoritatile centrale si locale pentru a aborda problemele nerezolvate. De asemenea, UNICEF continua sa colaboreze indeaproape cu Guvernul Romaniei pentru a sprijini accesul tarii la resursele financiare din Uniunea Europeana si din subventiile Spatiului Economic European.

Suntem toti Impreuna pentru fiecare copil!

Joburi

Social

Contact

Bvd Primaverii 48 A, sector 1 Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close