DEPISTO STAR SRL

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Depisto este o companie ce activează pe piața instalatiilor electrice, a sistemelor de securitate și de protecție la incendiu.
 
Cu o experiență de peste 7 ani, Depisto are un vast portofoliu de clienți din industriile: bancară, de construcții, dezvoltare imobiliară, securitate, energie, retail, turism, precum și din instituțiile publice: școli, spitale, primării.
 
Depisto este structurată în trei divizii dotate cu resurse și expertiză de specialitate proprie, pentru a întâmpina solicitările clienților cu promptitudine și profesionalism:- Electrice (instalații electrice din segmentul construcțiilor – curenți tari și slabi)
- Securitate (evaluarea riscului de securitate fizică; proiectarea, executarea și asigurarea mentenanței pentru sistemele de Securitate și detecție incendiu)
- PSI (consultanță și întocmirea documentației PSI; comercializarea materialelor PSI; asigurarea mentenanței pentru stingătoare, sisteme de stingere și sisteme de evacuare a gazelor ferbinți)

Locuri de munca

DEPISTO STAR SRL, bucuresti

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.