DentalMed Clinica Stomatologica

DentalMed Clinica Stomatologica

Despre

DentalMed Clinica Stomatologica de Lux situata in imediata vecinatate a Hotelului Marriott ofera servicii de stomatologie la cele mai inalte standarde.
Clinica dispune de trei cabinete stomatologice, dotate cu tehnologie germana de ultima generatie, camera speciala pentru sterilizare, aparat de radiologie, aparat de inhalosedare, sala de operatii complet utilata.
Tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde sunt realizate de o echipa internationala de medici specialisti, care lucreaza cu materiale si echipamente de cea mai buna calitate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A Sector 5 050727 Bucureşti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close