Demir GmbH

1

Demir GmbH

1

Despre

 

Grupul de firme Demir este specializat  în construcția de sisteme energetice și de comunicații (construcția de conducte și construcții subterane) în zona metropolitană din Nürnberg de peste 30 de ani.

Ne datorăm poziția noastră puternică pe piață datorită standardelor de înaltă calitate și fiabilitate și nu în ultimul rând angajamentulu  personal al celor 120 de angajați.

Oferim un mediu de lucru prietenos și comfortabil, domenii de lucru variate, echipamente excelente, și condiții de lucru de ultimă oră.

 

În plus,  față de oportunitatea de dezvoltare personală, pentru noi este importantă o  remunerație legată de performanță și un loc de muncă garantat pe termen lung.

Șantierele se află în mare parte în Nürnberg și  în imediata apropiere

Vă oferim, de asemenea, cazare adecvată, un contract pe durată nedeterminată și vă punem la dispoziție o asistență la mutarea și integrarea în Germania.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Contact

Pahreser Street 5, Nuremberg