Delta Studio

check_circle Companie verificată
24

Delta Studio

check_circle Companie verificată
24

Despre

Compania Delta Studio a fost fondată în urmă cu 25 de ani, în urma unei nevoi identificate în piață: nevoia de schimbare. Această nevoie a pornit, în primul rând, din intimitatea fiecărui cămin, iar de aici, compania a început să ofere soluții integrate, conturându-și o misiune simplă, dar cu substanță: Oameni fericiți prin design interior.

Această misiune a ghidat compania încă din stadiul ei incipient. 25 de ani mai târziu, nevoia de a crea confort, acolo unde petrecem cel mai mult timp, încă este susținută. Și de ce n-ar fi? Până la urmă, este în natura umană să-și dorească un confort, pentru o stare de bine.
Misiune: Oameni fericiți prin design interior

Venim în întâmpinarea celor care ne calcă pragul, prin asigurarea un mediu performant destinat conturării proiectelor de design interior: produse premium, prețuri smart și servicii competente de consiliere. O schemă simplă, cu rezultate excelente.

Viziune: Interioare Smart Luxury

Am identificat o nevoie. Am soluționat-o într-o piață pe care suntem buni. Setăm standarde. Scopul nostru este să facem din designul interior un ”lux” accesibil. Conceptul Smart Luxury este reprezentat de  un design de interior calitativ și accesibil. Ne ghidăm după 3 puncte cheie: consultanța oferită beneficiarilor, dezvoltarea unei comunități de profesioniști, integrarea & optimizarea procesului.

Valori: Responsabilitate, Parteneriat, Îmbunătățire continuă

 

Joburi

Social

Contact

Str. Brinduselor Nr. 8, Bl. V7, Sc. 1, Et. 1, Ap. 5, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close