DE Pronobel sp.zo.o.sp.k

check_circle Companie verificată

DE Pronobel sp.zo.o.sp.k

check_circle Companie verificată

Despre

Suntem o companie care de peste 10 ani ajută Îngrijitorii persoanelor în vârstă să găsească locuri de muncă legale în Germania. Pe de altă parte, sprijinim familiile germane în asigurarea îngrijirii celor dragi.
 
Credibilitatea societății este confirmată de faptul că Pronobel figurează în Registrul Național al Agențiilor de Ocupare a forței de muncă (KRAZ) sub numărul 8780.  
La Pronobel facem toate eforturile pentru Îngrijitoarele care cooperează cu noi să fie mulțumite de condițiile de angajare pe care le propunem.
 
De aceea, ne străduim permanent să sprijinim cât mai mult posibil angajații noștri în fiecare etapă a procesului nostru de recrutare și în timpul desfășurării muncii. Acordăm o importanță deosebită creării unor reguli clare și ușoare de recrutare și adaptăm ofertele și condițiile de muncă la nevoile Îngrijitoarelor. 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

Mlynska 8, Gliwice

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close