DAIO Logistik Line SRL

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania Daio Logistik Line și-a făcut loc în industria transporturilor în anul 2014, venind însă cu o experienţă de peste 10 ani în furnizarea soluţiilor de transport marfă intern și internațional. O experiență care obligă la o activitate orientată spre viitor și la capacitatea de adaptare la schimbările
pieței transporturilor.Datorită creșterii economice simţitoare de la an la an, compania a ales să investească în dezvoltarea industriei transporturilor cât și în resursele umane, devenind un partener de încredere. Datorită acestor investiții, astăzi, Daio Logistik Line își desfășoară activitatea la nivel mondial, transportând toate tipurile de marfă pe uscat, pe mare sau prin aer.Trei valori bine definite formează pilonii care susţin întreaga structură a companiei, dincolo de graniţele ţării şi anume: Orientarea spre client, Calitatea serviciilor integrate şi Inovaţia.În baza acestor valori oamenii din cadrul companiei își desfasoară activitatea zi de zi, încercând să fie cea mai bună variantă a lor în permanență, obiectivul principal fiind ca bunurile clienţilor să fie transportate în condiții optime, iar marfa să ajungă la destinaţie intactă din punct de vedere calitativ şi cantitativ, respectându-se totodată şi cerinţele de orar.

Locuri de munca

DAIO Logistik Line SRL

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.