DAFAR CONSULTING SRL

check_circle Companie verificată

DAFAR CONSULTING SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Dafar Consulting,
importator si distribuitor

Firma Dafar Consulting si-a inceput activitatea in anul 2005, este situata in Bucuresti si are un capital integral privat. Suntem importatori si distribuitori de perii industriale produse in Germania si Italia de lideri de piata in acest domeniu datorita calitatii serviciilor oferite de-a lungul timpului, a tehnologiei know how si a promptitudinii in livrare. De la an la an, prin livrarea de produse si servicii de calitate, Dafar Consulting a devenit unul din din principalii furnizori de perii industriale de pe piata romaneasca.

Perii pentru aplicatii din toate domeniile industriale

Partenerii nostri sunt firme din toate domeniile industriale si de pe intreg teritoriul Romaniei. Deoarece in acest moment cerintele pietei romanesti sunt orientate spre obtinerea unei calitati comparabile cu cea de pe pietele comunitatii europene, Dafar Consulting vine in in ajutorul utilizatorilor de utilaje dotate cu perii prin schimbarea acestora in timp util fara sa se faca rabat de la calitatea produsului obtinut.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Balteni nr 4, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close