D&R SMART RESOURCES S.R.L.

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea Comerciala D&R SMART RESOURCES SRL  este o societatea relativ tanara, aparuta pe piata locala in anul 2017 a prestarilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii si anume leasing de personal. 
                Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care, prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de incredere care sa o recomande pentru noi colaborari.
               Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea ca intr-un timp relativ scurt sa ducem alaturi de clientii nostrii mai multe proiecte la final.
               Societatea poate asigura personal cu instruire corespunzatoare pentru efectuarea activitatilor la standarde nationale si internationale, resurse necesare pentru comunicarea intre departamente dar si cu parti externe ale organizatiei.

Locuri de munca

D&R SMART RESOURCES S.R.L.

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.