CRIUS SRL

check_circle Companie verificată
2

CRIUS SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

Infiintata la sfarsitul anului 2008, firma CRIUS are ca si obiect principal de activitate consultanta in afaceri si management. 

CRIUS face parte dintr-un grup mai mare de  firme, respectiv, societati comerciale din domeniul IT, un centru de transfer tehnologic si intreprinderi din domeniul productiei.

Firma se ocupa in principal de obtinerea de finantari nerambursabile pentru sector privat: productie, constructii, medical, turism, IT, cercetare-dezvoltare-inovare, diverse servicii, agricultura, zootehnie, acvacultura,  etc.

Firma CRIUS are peste 500 de clienti la nivel national pana in prezent, peste 1200 de proiecte in aflate in diverse faze.

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. GEORGE EMIL PALADE 118 , ORADEA BIHOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close