Credo Personal und Logistik GmbH

check_circle Companie verificată
3

Credo Personal und Logistik GmbH

check_circle Companie verificată
3

Despre

Suntem o companie cu servicii regionale de personal, cu sediul în Koblenz (Renania-Palatinat). Portofoliul nostru include angajare temporară calificată și plasare directă de personal pentru zonele de transport, logistică a depozitelor și preluarea comenzilor.

 Pentru noi, accentul este pus pe oameni.  Aceasta este cerința pentru munca noastră zilnică.  Oferim personal precis, în timp util, în conformitate cu specificațiile clienților noștri.  Avem o vastă experiență și cunoștințe în sectorul logistic.

Performanța fiecărui individ este importantă pentru compania noastră.

 Prin urmare, scopul nostru este să asigurăm un sistem de plată profitabil și o parte din profit pentru angajații noștri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Am Aachener Hof 4, Koblenz

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close