Credius IFN SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Credius este o institutie financiara nebancara, tanara, care ofera solutii de creditare optime, dedicate persoanelor fizice. Suntem prezenti in Romania din 2013 si continuam sa ne dezvoltam prin curaj, inovatie si perfectionare continua. Fiind parte a grupului de investitii american NEW CENTURY HOLDINGS, aducem in activitatea noastra valorile occidentale care ne asigura o functionare la cele mai ridicate standarde.

 

Credius, este o companie specializata in acordarea creditelor pentru nevoi personale si a creditelor pentru bunuri in rate, pe termen scurt, mediu si lung. Ne caracterizam ca fiind felxibili si rapizi si ne laudam ca am transformat procesul de acordare a creditelor dintr-unul dificil, indelungat si anevoios, intr-unul simplu, rapid si liberalizat. Suntem inovativi, ne laudam cu faptul ca am lansat primii tehnologii moderne de analiza a clientului, care simplifica acordarea creditului, fara sa cerem alte documente in afara de cartea de identitate si economisind semnificativ timpul si efortul clientilor nostri.

 

De asemenea, suntem singura institutie financiara ce acorda credite romanilor din Diaspora, oferindu-le un produs exclusiv online, fara giranti si fara garantii. Creditul Diaspora este un serviciu oferit la distanta, cu documentatie minima si conditii lejere de acordare, un serviciu unic ce raspunde unor nevoi stringente ale romanilor aflati in Marea Britanie, Spania si Italia.

 

Inca de la infiintare, Credius IFN a reusit sa inoveze piata imprumuturilor cu ajutorul unei echipe tinere, dar cu multa experienta si orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor. Angajatii Credius reprezinta cheia companiei in drumul spre succes,este dinamica, profesionista si cu dornta puternica de dezvoltare profesionala.

 

Ne dorim in echipa noastra persoane care au potential si care isi doresc sa avanseze pe plan profesional. Daca vreti sa faceti parte dintr-o echipa unita, intr-un context provocator si o atmosfera placuta, va asteptam sa va alaturati experientei Credius!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.