Continental Hotels SA

128

Continental Hotels SA

128

Despre

Continental Hotels este primul lant hotelier romanesc care si-a inceput activitatea in anii '90 odata cu inceputul privatizarilor. Primele hoteluri Continental au fost in Bucuresti, Sibiu, Cluj, Targu Mures si Constanta.

Acum…Suntem o echipa de 824 de angajati pasionati de turism, avem 121 colegi la Continental Forum Arad**** , 82 la Continental Forum Sibiu****, 76 in Continental Forum Oradea****, 54 la Continental Tirgu Mures***, 40 la Continental Drobeta Turnu Severin***, 26 la Continental Suceava***, 69 la Grand Hotel Continental***, 45 la Hello Hotel**, 74 in Sediul Central si 253 colegi in Hotelurile Ibis ( Nord***, Izvor***, Constanta*** si Sibiu***) aflate sub management Accor.

Evenimentele Continental Hotels pentru angajați ne ajută să menținem viu spiritul de echipă:

Campionatul de fotbal și Concursul de majorete este de departe cel mai îndrăgit eveniment organizat pentru angajații Continental și Ibis, aflat la ediția cu numarul XII. Concursurile Profesionale sunt o serie de evenimente desfasurate pe zona de F&B (bucătărie, bar, servire) realizate în fiecare an, aflate anul acesta la ediția cu numărul XVI.

Teambuilding-urile sunt evenimente organizate pentru a îmbunătății colaborarea atât la nivelul Sucursalelor cât și la nivelul întregii organizații. Iar Școala Continental, un proiect inițiat în 2012, care își propune să ofere traininguri interne pentru angajați, an de an. Trainerii Școlii Continental sunt angajați cu experiență și autorizați ca formatori.

Social

Contact

143 Calea Grivitei, 010708, Bucharest 1 - Romania, Bucuresti