CONTEC AUTOMATION S.R.L.

check_circle Companie verificată
5

CONTEC AUTOMATION S.R.L.

check_circle Companie verificată
5

Despre

Contec este o companie de consultanță în inginerie de origine belgiană, specializată în automatizarea proceselor de producție. Activitățile noastre includ programare (PLC, SCADA, MES/IT), inginerie electrică și instrumentație (E&I), calcule de putere și siguranța proceselor.

Contec activează în diverse domenii, printre care cel chimic, petrochimic, farmaceutic și alimentar. Pe lângă aceasta, activitățile Contec nu se limitează la proiecte în Belgia. Având un portofoliu cu un număr mare de proiecte internaţionale încheiate cu succes, ne simţim ca acasă lucrând în diferite ţări ale lumii.

Specialiștii noștri dezvoltă fiecare proiect în cadrul firmei, conform unei abordări structurate (GAMP). Puterea companiei Contec constă în eficiență, inovație și generarea continuă de valoare adăugată. Deceniile de experiență și numeroasele proiecte de referință reprezintă garanția obţinerii rezultatului final agreat.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Republicii, Nr. 46, Et.5, Ploiesti PRAHOVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close