Conte Consulting MGT S.R.L

check_circle Companie verificată
4

Conte Consulting MGT S.R.L

check_circle Companie verificată
4

Despre

Conte Consulting MGT SRL este o companie de management, marketing si consultanţă cu sediul în Timisoara. Compania a fost creata in anul 2015 si are in moment 7 angajati fiind in expansiune si in cautare de noi angajati.

Pentru diferiti clienti din Germania/Austria, din domeniul turistic, IT si pentru agentii de marketing oferim suport la implementare date, consultanta telefonica si in projecte de IT. Tinand cont de dorinta clientului construim toata infrastructrura necesara proiectului dorit.

In domeniul de marketing oferim know-how in domeniul SEO si SEA, adica Google Adwords si Bing Ads fiind certificati ca si agentie partener google.(certified google partners)

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Lunei Bl L16 Ap6, Timisoara

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close