Consultech Industrial Supplies S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Consultech Industrial Supplies S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

Descriere Companie

Experiența Consultech pe piața din România a început în anul 2005, când compania noastră devine reprezentantul oficial EWK pentru Europa de Est. EWK este și astăzi unul dintre cei mai importanți producători de echipamente industriale de răcire a apei si condensare gaze.

Evoluția Consultech a însemnat adaptarea la cerințele dinamice și diverse ale mediului industrial romanesc prin oferirea de soluții tehnice pretabile domeniilor petro-chimic, metalurgic, alimentar, farmaceutic, de tratare a apelor potabile și reziduale. Extinderea portofoliului de produse s-a realizat treptat, fără a pierde identitatea inițială a specializării noastre.

Datorită rigurozității tehnice a specialiștilor Consultech, gestionăm proiecte cu un grad ridicat de complexitate, fiind un partener fiabil pentru clienții noștri.

Numele mărcilor reprezentate, printre care se numără EWK – turnuri de răcire si condensatoare evaporative, Flottweg – centrifuge și decantoare, STF – filtre cu autocurățare, Valmet – filtre textile, Raschig – componente pentru coloane pentru transfer de masa, sunt cartea noastră de vizită și garanția profesionalismului și a calității.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Piata Presei Libere nr. 1, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close