con gaz prest

check_circle Companie verificată

con gaz prest

check_circle Companie verificată

Despre

Con Gaz a fost nfiinţată la data de 05.03.2003 avnd că principal obiect de activitate lucrările de instalaţii pentru construcţii, instalaţii gaze, proiectare instalaţii gaze.

Echipa Con Gaz este alcătuită din ingineri ce au absolvit cursuri de specialitate n domeniul proiectării instalaţiilor de utilizare gaze naturale combustibile, instalatori autorizaţi de către Autoritatea Naţională de Reglementare n domeniul Gazelor Naturale (A.N.R.G.N.) şi sudori autorizaţi de către I.S.C.I.R. sudura- autogen pentru conductele din oţel şi pentru procedeul de sudură prin electrofuziune pentru conductele din polietilenă de naltă densitate ce se montează subteran.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. CIBINULUI 17, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close