SC. COMTELEPREST S.R.L.

check_circle Companie verificată

SC. COMTELEPREST S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Firma COMTELEPREST este infiintata in anul 1993 avand domeniul principal de activitate productia de antene terestre,satelit si echipamente electronice. 

COMTELEPREST SATELIT SRL a fost infiintata din dorinta asidua de noutate si adaptare la noile cerinte ale pietei. Societatea si-a inceput activitatea in anul, sub aceeasi conducere a societatii COMTELEPREST SRL, in domeniul sistemelor de securitate, alarmare impotriva efractiei, control acces, detectie si alarmare in caz de incendiu.
In acest sens, societatea a obtinut toate licentele necesare in vederea proiectarii si instalarii sistemelor de securitate, antiefractie, control acces, detectie si alarmare in caz de incendiu, dispunand de personal calificat in acest sens, cu o vasta experienta acumulata: ingineri – proiectanti, ingineri electronisti, tehnicieni sisteme de supraveghere video/ antiefractie/ control acces, administratori si tehnicieni retea calculatoare, tehnicieni retele telecomunicatii, electronisti si electromecanici.
Societatea a pus inca din 2009 la dispozitia potentialilor clienti singurul magazin de specialitate in acest domeniu din judetul Dambovita, cu parte integrata de showroom, unde pot fi vizualizate si chiar testate produse performante in domeniul supravegherii video, antiefractiei si anti-incendiu.
Comteleprest Satelit SRL detine Licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane in domeniul sistemelor de securitate, certificat ISO9001, precum si 6 autorizatii eliberate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie civila.

Oferim in mod constant suport in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri, precum si respect, intelegere si un mediu de lucru placut, bazat pe seriozitate.

Cautam Targovisteni (si nu numai) dornici de a lucra la un nivel inalt de profesionalism si respect fata de client si de a face lucrurile sa functioneze in tara noastra, nu printre straini.

Social

Contact

str. Constructorului nr. 48, Targoviste