Collatio Medical GmbH

check_circle Companie verificată

Collatio Medical GmbH

check_circle Companie verificată

Despre

Collatio Medical Gmbh

Suntem furnizori de servicii de resurse umane, specializați in domeniul medical. Pentru noi este foarte important să găsim pentru fiecare asistent medical generalist un loc de muncă optimal.

Echipa noastră este formată din angajați cu mulți ani de experiență în domeniul resursele umane naționale și ineternaționale.

Dezvoltăm în mod constant noi concepte pentru a face ca angajarea asistențiilor medicali generaliști să fie și mai atractivă. Indiferent dacă angajații și candidații noștri doresc să lucreze doar in regiune pe o durată limitată sau permanentă, noi vă ajutăm în toate. Ca agenție temporară recunoscută și cu permisiune, putem oferi și soluții temporare. 

Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă mai atractiv, fie că aveți nevoie de consolidare în afacerea dvs., nu ezitați să ne contactați, vă răspundem la toate întrebăriile dvs.

Ne puteți găsi :   

Collatio GmbH & Co. KG
Steinbeisstrasse 4
71229 Leonberg

Telefon: +40 759 753 786 sau

               +49 7152 33 8 99 33

 Luni - Vineri între orele 09:00 - 17:00

E-Mail: [email protected] 
Internet: www.collatio-medical.de

 

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Steinbeisstraße 4, Leonberg

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close