CN Imprimeria Nationala SA

check_circle Companie verificată
20

CN Imprimeria Nationala SA

check_circle Companie verificată
20

Despre

Compania National "Imprimeria National" - S.A., n calitatea sa de productor cu titlu de exclusivitate a hrtiilor de valoare de natura timbrelor, banderolelor sau etichetelor utilizate la marcarea produselor supuse accizelor, formularelor tipizate cu regim special, certificatelor de trezorerie, bonurilor de tezaur, timbrelor fiscale, este unul dintre factorii principali care contribuie nemijlocit la stabilirea, implementarea si ajustarea politicilor macroeconomice ale Ministerului Finantelor Publice

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

B-dul Iuliu Maniu nr. 244D, sect. 6, Bucuresti (sediul soc:B-dul Alexandru Ioan Cuza 56 BUCURESTI), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close