CBS

check_circle Companie verificată
4

CBS

check_circle Companie verificată
4

Despre

Cloud Business Solutions oferă soluții software complete pentru orice tip de companie sau industrie. Serviciile Cloud Business Solution sunt disponibile pe piața globală de mai bine de 27 de ani.

CBS este un partener Microsoft Gold și este certificat pentru trei standarde ISO: calitate excepțională, securitatea informațiilor și gestionarea serviciilor. Având peste două decenii de experiență și experiență în dezvoltarea de soluții software de afaceri, aplicațiile CBS îmbunătățesc acum marile afaceri din întreaga lume. De la Marea Britanie la Emiratele Arabe, de la Irlanda la România, peste 900 de companii beneficiază de serviciile CBS și peste 8.200 de utilizatori utilizează produsele noastre software în fiecare zi.

Cloud Business Solutions (CBS) este un furnizor de top de soluții de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) (apisCRM) și software legal (apisLEX & Osprey TM) ce aduce pe piața României o bibliotecă de produse profesionale dezvoltată, testată și implementată de o echipă de experți români. Toate produsele CBS sunt furnizate de experți români certificați, iar toți dezvoltatorii sunt printre cei mai buni profesioniști din domeniul lor. Produsele noastre sunt certificate în tehnologii Microsoft precum .NET Framework și, de asemenea, în sisteme HTML, CSS3, ASP.NET, servicii web și TFS. Software-ul CBS folosește cea mai nouă tehnologie și un sistem inovator de stocare a datelor „în cloud”, iar moștenirea britanică a CBS și competența profesională a unei echipe române de dezvoltatori aduc o gamă excepțională de produse de afaceri pe piața software-ului.

Știm că fiecare afacere este unică, motiv pentru care echipa CBS de experți din România va oferi, la cerere, soluții inteligente pentru a răspunde la toate problemele clienților legate de gestionarea angajaților, configurarea documentelor și maximizarea profitului. Echipa de experți IT români poate crea, la cerere, aplicații individuale dezvoltate personalizate pentru clienți, interfețe unice și sisteme integrate. În acest fel, produsul final este mai bun și mai eficient decât orice altă soluție software standard. Cele mai relevante produse comerciale CBS sunt aplicațiile CRM (Customer Relationship Management) și aplicațiile BPM (Business Process Management).

Alătură-te echipei CBS pentru a ajuta oamenii să lucreze mai inteligent și să crească mai repede.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

complex Swan Office&Technologies Park, Sos. Bucuresti-Nord, Nr.15-23, Cladire Henley, etaj 2, Oraș Voluntari

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close