CLIPPERTON MEDICAL S.R.L.

check_circle Companie verificată

CLIPPERTON MEDICAL S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Policlinica Joita - Centru medical deschis in Comuna Joita , sat Joita incepand cu data de 28 ianuarie 2019

Policlinica Joita a fost inaugurata in luna ianuare 2019 . Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern , adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual.

Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale.

Policlinica Joita este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’

Policlinica Joita este autorizata de catre toate institutiile statului in vederea exercitari actului medical in regim privat .Aceasta va dispune de urmatoarele cabinete medicale :

1. Ambulatoriul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : medicina interna, cardiologie , ginecologie , pediatrie ,ORL , diabet si nutritie

2. Cabinet recoltare analize medicale

3. Centrul de imagistică: radiologie stomatologica , ecografie generala si de organ , EKG

4. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, etc.)

Actionariatul companiei CLIPPERTON MEDICAL urmareste ca activitatea Policlinicii Joita sa desfasoare in regim privat dar si in regim de decontare cu Casa de Asigurari Sociale - Giurgiu .
In acest sens cabinetele medicale infiintate in policlinica se vor deschide treptat , dupa cum urmeaza:

Cabinet stomatologic - incepand cu data de 28 ianuarie 2019 ( incepand cu data de 01 aprilie 2019 - contract cu CAS Giurgiu * )

Cabinet recoltare analize medicale : in perioada 15 - 28 februarie 2019 (1 incepand cu data de 01 martie 2019 contract cu CAS Giurgiu * )

Ambulatorul de specialitate : in perioada 01 martie 2019 - 30 aprilie 2019 ( contract cu CAS Giurgiu * )

Centru de imagistica : radiologie stomatologica incepand cu data de 15 martie 2019 ecografie generala si de organ incepand cu data de 01 aprilie 2019 ; EKG incapand cu data de 15 aprilie 2019 ( contract cu CAS Giurgiu *)

Medicina muncii : incepand cu data de 01 mai 2019

Actionariatul companiei considera ca rezolvarea problemelor de sanatate cu care se prezinta pacientii clinicii necesita rapiditate si eficienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor, obiectiv la care contribuie si faptul ca mai mult de jumatate din analizele efectuate primesc rezultatul intr-o perioada scurta de la recoltare ( 1 - 3 zile ) .

Personalul medical si cel administrativ, este pregatit sa depuna toate eforturile ca problemele de sanatate ale clientilor centrului sa fie rezolvate operativ.Acestia actioneaza cu respect si interes , in atmosfera specifica relaxanta a policlinici , pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri.

Va multumim ,
Policlinica Joita

Observatie :CAS Giurgiu * - perioada de contractare a serviciului de decontare cu Casa de Asigurari Sociale - Giurgiu este in perioada 1 martie - 1 mai 2019 . Deschiderea cabinetelor medicale mentionate mai sus sunt direct influentate de acest lucru .

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Bucureşti DJ 601 A 35, Joita GIURGIU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close