CLARITECH SRL

check_circle Companie verificată
3

CLARITECH SRL

check_circle Companie verificată
3

Despre

Companie locală înființată în 2007, cu sediul în București și un birou regional în Cluj-Napoca. Suntem integrator de soluții personalizate de monitorizare și control la distață și furnizor de soluții complete, la cheie pentru rețele de comunicații radio și fixe.

Oferim sisteme de monitorizare și control automatizate pentru aplicații de tip datacenter, rețele de comunicații, lanțuri retail și logistică, precum și pentru sectorul industrial. Promovăm eficiența energetică și operațională prin integrarea și controlul sistemelor de electroalimentare, de aer condiționat și ventilație, precum și a sistemelor de control acces și supraveghere.

Claritech este reprezentantul oficial al Asentria Corporation pentru zona EMEA și partener certificat pentru soluții de tip Datacenter Management de la Nlyte, de monitorizare rețea de la InterMapper NMS, precum și de management infrastructură WinGuard PISM.

Suntem distribuitori pentru produse de infrastructură pentru rețele radio de la CommScope din 2007 și avem un portofoliu solid de proiecte în domeniul sistemelor de acoperire radio indoor (Distributed Antenna Systems).

Joburi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close