SC CLARITECH SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

În cei 15 ani de activitate, Claritech s-a focusat pe eficiență. Ne atrage în special eficiența operațională și energetică, nu doar pentru a ne ajuta clienții, ci și pentru a contribui la propria dezvoltare sustenabilă.

Propunem soluții IoT pentru managementul infrastructurii critice, colectarea și analiza datelor în vederea susținerii deciziilor de business privind eficiența operațională, reducerea consumului de energie și impactului asupra mediului.

Livrăm proiecte la cheie pentru monitorizarea de la distanță și automatizarea sistemelor de electroalimentare, de aer condiționat și ventilație, de control acces și supraveghere.

Dezvoltăm continuu noi soluții în portofoliul Claritech, iar noua noastră divizie de Energie Solară Fotovoltaică este o direcție naturală de adaptare, urmărind dinamica pieței de energie verde. Echipa din cadrul acestei divizii este responsabilă de proiectarea, furnizarea, instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de energie solară fotovoltaică atât pentru proiecte rezidențiale, cât și comerciale, ajutându-le să genereze energie electrică din surse regenerabile și nepoluante.

Abordăm provocări sociale precum poluarea prin implementarea de platforme de monitorizare a calității aerului cu senzori certificați (aer.claritech.ro).

Astfel, prin portofoliul nostru de soluții ne propunem să valorificăm tehnologiile noi și IoT pentru utilizarea eficientă a resurselor, atât în ceea ce privește energia, cât și managementul infrastructurii critice.

Claritech – Focus pe eficiență.

www.claritech.ro

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.