CIT Grup Srl

check_circle Companie verificată
7

CIT Grup Srl

check_circle Companie verificată
7

Despre

De ce CIT Grup? Reducem cheltuielile IT cu pana la 40% oferind echipamente de calitate din gama business si servicii rapide. Reducem cheltuielile atat in momentul achizitiei cat si in timpul utilizarii echipamentelor.

CIT Grup este detinatorul celui mai mare magazin IT din Romania, fiind si lider pe piata IT Refurbished in Romania. Consultant dedicat tie cu care te poti consulta indiferent de nevoia ta 4 ani garantie (3 ani refurbished by CIT Grup +1an bonus daca ai cont pe www.citgrup.ro) 100 000 produse in stoc (>422 mp, cel mai mare magazin IT din Romania) Livrare 24h (livrare rapida cu expediere in aceeasi zi) Microsoft Refurbished (Windows 8, 7, Office la jumatate de pret) Extra Garantii: 60 de zile garantie de retur, service in 3 zile

Joburi

Contact

Calea Aradului 48/A, Timisoara, Timis

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close