Cipa Air S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Specialistul tau in aer comprimat

 

In urma unei vaste experiente acumulate de-a-lungul a 20 de ani, in 2011 a luat fiinta societatea CIPA AIR - Bucuresti unde a inceput cu un singur angajat, dedicat aerului comprimat. Societatea noastra si-a inceput activitatea cu lucrari de mica amploare in comercializarea si reparatia de compresoare in industria farmaceutica, productia de dulciuri, panificatie, executie mobilier si service auto iar prin profesionalismul si seriozitatea executiei angajamentelor contractuale cu clientii a obtinut capitalul de incredere care s-o recomande noilor colaboratori.

-  Vanzari compresoare cu surub cu injectie de ulei sau oil-free.
-  Vanzari compresoare cu piston lubrifiate cu ulei sau oil-free.
- Vanzari uscatoare de aer comprimat si filtre retea.
- Vanzari rezervoare aer comprimat vopsite sau zincate.
- Proiectare si executare retele de aer comprimat.
- Reparatii si revizii compresoare.

In prezent, cu un personal format din 6 angajati : 3 pe partea tehnica si 3 calificati in service si reparatii de compresoare de aer comprimat, societatea noastra a devenit dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care isi desfasoara activitatea prin comercializarea si executarea reviziilor si a retelelor de aer comprimat al caror element de referinta este PROFESIONALISMUL.

Media
Compresoare Almig
Retele de aer comprimat
Oil Free
F-drive - turatie variabila
5 ani garantie