SC CHEMICAL AGRO SRL

check_circle Companie verificată
3

SC CHEMICAL AGRO SRL

check_circle Companie verificată
3

Despre

Chemical Agro este de 23 de ani principalul distribuitor de marfuri pentru agricultura in zona Dambovita, cu sediul central in Targoviste, avand peste 50 de angajati.

Fitofarmaciile noastre se numesc FERMIERUL, sunt magazine agricole in care se gasesc pesticide, seminte, ingrasaminte si alte produse necesare in agricultura, in: Targoviste, Racari, Poiana, Crovu, Ionesti, Brezoaia, Visina, Lunguletu, Oncesti, Voinesti, Slobozia Moara, Titu, Comisani, Morteni, Bucsani, Razvad, Finta Mare in Dambovita, Trestieni in Giurgiu si in curand in alte zone cu potential agricol.

In prezent firma este in continua dezvoltare si cauta noi colaboratori. Oferim cele mai bune solutii pentru rezolvarea competenta a tuturor cerintelor si problemelor fermierilor. Clientii principali sunt fermierii iar magazinele noastre asigura toata gama de produse necesare agriculturii pentru utilizatorii individuali. Avem relatii stranse de colaborare cu marii furnizori producatori, distribuitori si ambalatori, internationali si nationali de produse de protectia plantelor. Chemical Agro comercializeaza produse de protectia plantelor, produse fitosanitare, pesticide, seminte, material saditor, ingrasaminte si utilaje pentru agricultura si silvicultura, erbicide, fungicide, insecticide, rodenticide, regulatori de crestere si fructificare, adjuvanti, moluscocide, produse pentru tratament seminte, seminte pentru profesionisti si seminte pentru amatori, ingrasaminte chimice solide, lichide, hidrosolubile, aparate de stropit, piese de schimb pentru utilaje si pompe de stropit, scule si unelte de gradinarit, echipamente de protectia muncii, instalatii de irigat prin picurare. Chemical Agro ofera asistenta tehnica de specialitate si promoveaza produse ale furnizorilor importanti din domeniu.

https://www.chemicalagro.ro

Joburi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close