certSIGN S.A.

check_circle Companie verificată
30

certSIGN S.A.

check_circle Companie verificată
30

Despre

certSIGN este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de aplicații software pentru securitatea informațiilor, precum și în furnizarea de servicii dedicate protecției sistemelor informatice.

Înființată în anul, certSIGN a dezvoltat prin resurse proprii produse de securitate IT, în special în domeniul PKI, pe care le-a implementat în cadrul unor proiecte de mari dimensiuni.

certSIGN este singura companie din România care a dezvoltat produse de securitate IT ce se regăsesc în catalogul NATO NIAPC și una dintre puținele companii de la nivel mondial acreditate WebTrust.
 

De asemenea, certSIGN este primul furnizor de servicii de certificare 100% românesc, acreditat în conformitate cu Legea semnăturii electronice şi cu standardul ISO, iar certificatele pe care le emite sunt recunoscute în toate statele membre UE.

În prezent, certSIGN furnizează servicii de semnătură electronică, arhivare fizică și electronică, marcare temporală, soluții de securitate pentru desktop și dispozitive mobile, facturare electronică, tahograf digital, consultanță și training. certSIGN este singura companie din România care furnizează, prin servicii proprii, soluția completă pentru implementarea facturării electronice în condițiile prevăzute de Codul Fiscal.

Joburi

Social

Contact

Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 29 A, AFI Tech Park 1, Sector 5, Bucureşti, România, CP 050881, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close