Centrul Fericirii

check_circle Companie verificată
5

Centrul Fericirii

check_circle Companie verificată
5

Despre

"Centrul Fericirii" este primul centru de transformare integrativă în care orice om poate să-și îndeplinească un obiectiv personal sau/și profesional sau să-și rezolve o situație de viață pentru evoluția sa.

Cum facem asta?

- prin pachete integrative de transformare;

- prin sesiuni specifice susținute de specialiști ca: nutriționiști, medici, fitoterapeuți, biofeedback terapeuți, psihoterapeuți, coachi, psihologi, fiziokinetoterapeuți

- prin workshop-uri/training-uri/cursuri de dezvoltare și formare;

- prin servicii pentru fizic: exerciții fizice, masaj, remodelare corporală, înfrumusețare, detoxifiere;

- prin produse sănătoase: suplimente alimentare naturale și bio, cosmetice bio;

- prin mediu de suport;

- prin evenimente de informare și socializare;

Credem ca fiecare om poate să evolueze continuu și să obțină împlinire personală prin maximizarea și atingerea potențialului integrat între toate ariile vieții.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. NICOLAE CARAMFIL 87, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close