de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Case Călduroase S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Case Călduroase S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

Suntem o companie in plina dezvoltare, cu o vasta experienta in domeniul constructiei de case eficiente energetic, sub brandul Case Calduroase.

Activam si in segmentul izolatiilor cu materiale naturale, sub marca Izolatii Naturale.

Vorbesc despre noi cele peste 125 de case eficiente energetic construite in Romania, Franta, Austria, Germania si Ungaria dar si cele peste 1000 de case izolate cu fibre de celuloza marca Izolatii Naturale.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Republicii 5A, Satu Nou De Jos MARAMUREŞ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close