Carel Woodworks S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Carel Woodworks S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

Carel Woodworks este o companie producatoare de mobila localizata in Satu Mare.

Stilul modern si dorinta de inovatie a facut din Carel o firma de mobila de top in Transilvania, ajungand sa preia proiecte din lumea intreaga: USA, UK, Africa de Sud, EU, Dubai, Israel etc..

Firma se bazeaza astfel in principal pe export. Domeniile principale de activitate sunt in industria HoReCa (Restaurante, Hoteluri, Baruri, Cafenele), spatii de lucruri in comun (Co-Working Spaces) si proiecte de casa private (in special productia de mese din stejar).

Acum, Carel spera sa isi mareasca echipa sa pentru a duce la indeplinire proiectele care cresc de la an la an si pentru a continua sa creasca si sa evolueze ca si companie.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Corneliu Coposu, 2, Ap:8, -, Satu Mare

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close